Lokal Auto ApS

Vores personale består af dygtige og kompetente medarbejdere, som altid vil yde deres bedste. Hos os er det vigtigste, at vores kunder bliver mødt med en positiv energi og får en rigtig god oplevelse. Vores medarbejdere vil sørge for, at dine behov bliver afdækket så du går ud herfra med en god mavefornemmelse.

Vi bestræber os altid på, at have markedets laveste priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vil du høre mere om bilpleje, vores biler eller bare vil kigge forbi. så husk at få stillet dine spørgsmål. Vi vil altid forsøge at besvare dine spørgsmål på bedst mulig vis.

Vi står klar til at rådgive og finde bilen der passer til dit behov.

 

Åbningstider

Lokal Auto ApS:
Mandag - Fredag:09.00 - 17.00
Lørdag:Efter aftale
Søndag:11.00 - 15.00
Sidebar

Hvad kunderne siger

Købt: Virkelig fin BMW 320i LCI! Ud over en bil, der er 100% i orden og bare kører rigtigt godt, er superfin indeni, lyder godt og er ret fint udstyret – så har jeg efter bilkøbet oplevet en meget fin service og redegørelse i forhold til bilen og dens udnyttelsesmuligheder. Det er meget fint, at forhandleren giver sig tid til at svare hurtigt pr. sms – således føler man sig tryg i sit bilkøb. Med i prisen, der må siges at være Danmarks laveste, har jeg fået udbedret et par lakskader (på forhandlerens regning) samt rudetoning – samlet set til en værdi på ca. 10.000 kr.! Det er super flot og gavmildt! Mange tak for en fin handel ?? – Og glædeligt på gensyn næste gang ?
Jacob Hauge